Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساختار بیمه‌گری در کشور و شبکه کارگزاران بخش خصوصی تا به امروز بر اساس روش‌ها و سنت های معمول در این عرصه فعالیت می‌کردند، بخش عمده‌ای از بدنه این صنعت را جوانان تشکیل می‌دهند و آنها غالبا برای گسترش چتر بیمه‌ای در کشور خواهان به‌کارگیری روش‌های مدرن و به‌روزتری برای انجام فعالیت بودند، امکان ارائه انواع خدمات بیمه‌ای به صورت آنلاین از جمله این بسترهای به روز و جدید است که با مصوبه شورای عالی بیمه امکان آن فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار بیمه دنیا پس از سه سده بهره‌مندی از ثبات اقتصادی، حالا توسط استارت‌آپ‌های پیشرو در زمینه فناوری، به صورت تمام و کمال در معرض تغییر و تحول قرار گرفته است، اکنون که محصولات بیمه‌ای دیجیتال غیر سنتی، زمان‌مند و متناسب با نیاز بازار به راحتی جای خود را در میان اعضای ناراضی و بی‌اعتماد به مؤسسات سنتی پیدا کرده‌ است، رقابت در این حوزه حتی از تصور کارآفرینان و سرمایه‌گذاران اولیه فراتر رفته است.

گرایش به تأسیس شرکت‌­هایی که حمایت سرمایه‌گذار را با خود دارد، در بخش‌های مختلف بازار بیمه تغییر و تحولات سریعی را به این صنعت وارد می‌کند، بزرگ‌ترین محرک این روند که مدل‌های تجاری، ساختار ارزشی و توانایی‌های کلیدی تمامی شرکت‌های درگیر را شکل می‌دهد، تقاضای مشتری است.

نگاهی به استارتاپ‌های بیمه‌ای ایرانی نشان می‌دهد این کسب و کارهای نوین بیشتر در مرحله فروش و بازاریابی محصول وارد شده‌اند که نیاز است مانند سایر استارتاپ‌های بیمه‌ای دنیا، نوآوری و خلاقیت در ارائه خدمات به مشتریان داشته باشند.

در مصوبه جدید که به امضای غلامرضا سلیمانی رئیس شورای عالی بیمه رسیده است، قید شده که  شورای عالی بیمه، به استناد ماده 17 و در اجرای ماده 68 قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری، آیین‌نامه کارگزاری رسمی بیمه مستقیم را به شرح زیر اصلاح و به عنوان آیین‌نامه شماره 2/92 و مکمل آیین‌نامه مذکور را تصویب کرده است.

در بند اول این اصلاحیه، مجوز کارگزاری برخط و آنلاین اینگونه تعریف شده است: پروانه کارگزاری (دلالی) رسمی بیمه برخط (آنلاین)، مجوزی است که به کارگزار بیمه‌ای حقوقی و سایر اشخاص حقوقی متقاضی واجد شرایط مقرر در این آیین‌نامه، برای انجام فعالیت‌های زیر در هر یک از رشته‌های بیمه موضوع فعالیت توسط بیمه مرکزی صادر می‌شود.  

بر اساس این آیین‌نامه جدید، خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های بیمه‌گری آنلاین به این شرح است: ایجاد امکان مقایسه وخدمات بیمه و مشاروه آنلاین در خصوص نرخ و شرایط خدمات به متقاضی خدمات بیمه‌ای، بازاریابی و ایجاد امکان فروش آنلاین در رشته‌های بیمه‌ای برای موسسات بیمه، نمایندگان آنها و کارگزاران رسمی و ایجاد امکان پرداخت حق بیمه آنلاین از طریق اتصال به سیستم مالی موسسه بیمه از خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های بیمه‌گری آنلاین طبق آیین‌نامه جدید است.

در یکی از بندهای مهم این آیین‌نامه اشاره شده است که مدیرعامل یا یکی از اعضای هیئت مدیره، اشخاص حقوقی متقاضی دریافت پروانه کارگزاری رسمی، بیمه برخط (آنلاین)، ضمن داشتن شرایط مندرج در بندهای 1،7 ،9 ،10 ماده 3 این آیین‌نامه باید حداقل سابقه 3 سال کار مرتبط در زمینه بیمه به تشخیص بیمه‌ای مرکزی داشته باشد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • با چند کلیک مجوز بگیرید | چگونه در کمترین زمان پروانه کسب بگیریم؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • با سامانه خودنویس امکان کنترل قیمت اجاره و حذف واسطه بین مالک و مستاجر فراهم خواهد شد
  • ساخت خانه برای اقشار کم درامد
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند