Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، عقد قراردادِ دائم و برخورداری از همه مزایای رسمی‌های مخابرات، خواسته‌ی کارگزاران مخابرات روستایی کشور است؛ خواسته‌ای که تا امروز به سرانجام نرسیده است. در همین راستا، انجمن‌های صنفی کارگزاران مخابرات روستایی کشور در نامه‌ای خطاب به علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، خواستار پیگیری موضوع توسط این نهاد نظارتی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نامه آمده است: پیرو تصویب ماده ۸۳ قانون الحاق در اسفند ماه ۱۳۹۳ در خصوص کارگزاران مخابرات روستایی مبنی بر مکلف نمودن شرکت مخابرات ایران به عقد قرارداد تا زمان بازنشستگی (دائم) با کارگزاران، بخشنامه وزارت کار در آبان ماه ۱۳۹۵ مبنی بر لزوم عقد قرارداد دائم با کارگزاران و رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر تائید بخشنامه فوق در شهریورماه ۱۳۹۷، شرکت مخابرات ایران همچنان به قانونگریزی‌های خود درخصوص کارگزاران مخابرات روستایی که سالیانی‌ست در زمینه ارتباطات روستایی فعالیت می‌کنند، ادامه داده و به قوانین مجلس، وزارت کار و دیوان عدالت اداری تمکین و اصلا توجهی نکرده و نمی‌کند، گویا که شرکت مخابرات ایران خود دارای حکومتی مستقل در ساختار کشور ایران می‌باشد که هر آنچه را که قانون مملکت گفته و می‌گوید را در نهایت قدرت و بدون ترس و حساب بردن از تمامی نهادهای حکومتی نادیده می‌گیرد و تا حالا سه فقره حکم هیئت عمومی و وحدت رویه دیوان عدالت اداری (۱. احراز رابطه کارگری و کارفرمایی کارگزاران مخابرات روستایی و شرکت مخابرات ایران ۲ . تائید قرارداد دائم ۳ . تائید طرح طبقه‌بندی مشاغل) در خصوص احقاق حق کارگزاران صادر، ابلاغ و حال روی میز مخابرات قرار دارد ولی دریغ از اجرای آنها توسط شرکت مخابرات ایران.

در ادامه این نامه می‌خوانیم: آقای دکتر با وجود تمامی این قوانین، شرکت مخابرات ایران قراردادی را برای کارگزاران تنظیم نموده است که هیچ گونه مزایا و رفاهیاتی در آن مشاهده نمی‌شود و همچنان کف حقوق قانون کار را لحاظ کرده است. ما کارگزاران اگر قرار است که طبق این همه قوانین و اسناد و مدارک کارکنان شرکت باشیم که هستیم باید به مانند دیگر نیروهای رسمی شرکت با ما برخورد و تعامل شده و در بدنه شرکت تعریف بشویم نه اینکه دیدگاه فرزند خوانده بر ما حاکم گردد و همچنان قراردادی خشک و خالی برای ما تنظیم و جلویمان گذاشته شود.

کارگزاران مخابرات روستایی، در انتهای نامه درخواست خود را مطرح کرده‌اند: بنابراین ما انجمن‌های صنفی کارگزاران از شما مقام عالی و محترم درخواست داریم که دستور جلسه‌ای اضطراری را درکمیسیون اجتماعی مجلس با حضور سران شرکت مخابرات ایران و نمایندگان کارگزاران مخابرات روستایی صادر بفرمایید تا دلیل این نحوه برخورد تبعیض‌آمیز مخابرات مشخص شود و انشاءالله با پیگیری‌های شما و همکارانتان در کمیسیون، این شرکت به کانال و مسیر قانونمداری برگردد و کارگزاران زحمتکش روستایی به نقطه امن زندگی شرافتمندانه برسند که دیگر شاهد فشار زندگی با این تورم و گرانی نباشند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کارگزاران مخابرات روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۷۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح دفتر نتانیاهو درباره بستن شبکه الجزیره

 به گزارش تابناک به نقل از شفقنا، تلویزیون اسرائیل به نقل از دفتر «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر این رژیم اعلام کرد: تصمیم به بستن شبکه الجزیره در اسرائیل با اجماع آرا در کابینه به تصویب رسید.
 

 دفتر نتانیاهو تصریح کرد: تصمیم به بستن «شبکه تحریکِ الجزیره» در دولت به ریاست نتانیاهو تایید شد.

رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند وزرای حزب «اردوگاه رسمی» در جلسه رای دادن به تصمیم بستن الجزیره شرکت نکردند.

نتانیاهو پیش از این مدعی شده بود: «الجزیره به امنیت اسرائیل آسیب رساند، فعالانه در کشتار ۷ اکتبر (۱۵ مهر) شرکت کرد، علیه سربازان اسرائیل فتنه‌گری کرد و زمان حذف این بلندگوی حماس از اسرائیل فرا رسیده است.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی افزود: «شبکه الجزیره دیگر از اسرائیل پخش نخواهد شد و من قصد دارم بلافاصله طبق قانون جدید برای توقف کامل فعالیت این کانال اقدام کنم.»

شبکه الجزیره، متعلق به قطر، در هر دو بخش زبان عربی و انگلیسی خود از بیش از یک دهه پیش دارای دفاتر رسمی در اسرائیل است.

قطر با اسرائیل رابطه رسمی ندارد، اما در جریان جنگ جاری میانجی عمده در مذاکرات غیر مستقیم اسرائیل و حماس است.

دیگر خبرها

  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • ممنوعیت نقل و انتقال و معاملات طرح نهضت ملی مسکن در صدرا
  • توضیح دفتر نتانیاهو درباره بستن شبکه الجزیره
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • ملت ایران با تبعیت پذیری از رهبری راه شهدا را ادامه می‌دهند
  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • امتیازات ویژه صرافی کوینکس برای فارسی زبانان جهان
  • فریاد «مرگ بر اسراییل» در قلب اروپا بیانگر نابودی استکبار است
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴